Τέσσερα ολοκαίνουρια διαμερίσματα (τα 2 με και 2 υπνοδωμάτια και 2 με ένα υπνοδωμάτιο) στον παραδοσιακό οικισμό Τσουκαλάδες στη δυτική Λευκάδα. Τα διαμερίσματα είναι χτισμένα μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον κατάφυτο από ελιές και οπορωφόρα δένδρα.

Μία πανέμορφη παραλία, τα Καμίνια, βρίσκεται σε απόσταση 350 μέτρων από τα διαμερίσματα. Σε κοντινή απόσταση, μόλις 5 χλμ βρίσκεται η πόλη της Λευκάδας και 1,5 χλμ ο Άγιος Νικήτας, 2,5 χλμ το Κάθισμα, το Πόρτο Κατσίκι και άλλα. Στο κέντρο των Τσουκαλάδων θα βρείτε όμορφα παραδοσιακά ταβερνάκια και εστιατόρια.

Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν απο 4 (τα δυο πιο μικρά) εώς 6 (τα δύο πιο μεγάλα) άτομα και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καφετιέρες, τηλεόραση,ασύρματή πρόσβαση στο internet, σιδερώστρα και σίδερο, μεγάλο καθιστικό σαλόνι με τζάκι, υπνοδωμάτιο, μεγάλες βεράντες με μαγευτική θέα στο Ιόνιο και στον Άγιο Γιάννη.

Στο συγκρότημα υπάρχει πλυντήριο για την εξυπηρέτησή σας ενώ δίπλα θα βρείτε τον κήπο μας με λαχανικά και κηπευτικά που ελευθέρα μπορείτε να κόβετε καθημερινά.

Το συγκρότημα των διαμερισμάτων μας, δεν διαθέτει πίσίνα. Στα 350 μέτρα μπορείτε να βρείτε την όμορφη παραλία «Καμίνια».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 697-284-1394 & 698-716-4328